Informació general

Instal·lacions esportives

Es duen a terme els treballs de reparació de la pista municipal d'atletisme

Els treballs consisteixen en la renovació de tot el paviment de tartan i el marcatge de les línies. També s'ha adquirit nou material i equipament esportiu i d'altres reparacions en aquesta instal·lació

Per Berta Ruiz

Aspecte dels treballs de reparació de la pista d'atletisme
Aspecte dels treballs de reparació de la pista d'atletisme | Lluís Rovira i Barenys

Fa gairebé un mes i mig, el passat 10 de juny, es van iniciar els treballs de reparació de la pista municipal d'atletisme. Aquests treballs, tal com ha explicat la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– a revistacambrils.cat, consisteixen en la renovació de tot el paviment de tartan dels vuit carrils de la pista, així com un nou marcatge de les línies per dur a terme les diferents disciplines esportives com els salts, els llançaments i les curses. Per altra banda, segons Pleguezuelos, també s'ha anat adquirint nou material i equipament esportiu i s'han dut a terme d'altres reparacions que eren necessàries en aquesta instal·lació. L'adjudicació pressupostària d'aquests treballs és de 106.000 euros + IVA. Es preveu que les obres s'enllesteixin a finals d'aquest mes de juliol o a principis d'agost.

Tartan malmès arran de la instal·lació de les graderies del Mundialito de futbol de 2017

Recordem que el tartan de la pista d'atletisme havia quedat força malmès arran de la instal·lació de les graderies quan es va celebrar la primera edició del Mundialito de futbol, l'any 2017, ara fa tres anys. De fet, aquest va ser un tema recorrent a les sessions plenàries d'ara fa tres anys. A finals de maig de 2017, l'estat de la pista d'atletisme va ser un dels temes que es van debatre en la sessió. L'aleshores regidor de l'Assemblea de Cambrils –Ivan Sanz– ja va qualificar que la pista estava feta "caldo" i va demanar al govern que es fes la reparació de la mateixa. El regidor d'Esports en aquell moment –Josep M. Vallès– va recordar que ja feia cinc anys que es demanava la reparació de la pista. Vallès va afegir que "la pista està deteriorada, s'ha anat gastant amb el temps" i que "abans de la celebració del Mundialito estava la meitat de deteriorada del que ho està ara" però que "no era culpa exclusiva d'aquest event". Finalment, l'aleshores regidor d'Esports va afirmar que "la majoria de les pistes d'atletisme de Catalunya estan com la nostra".

Pista municipal d'atletisme inaugurada l'abril de 2007

La pista municipal d'atletisme es va inaugurar l'abril de 2007, per tant, enguany ha complert 13 anys. El projecte de construcció va tenir un pressupost 1,9 milions d'euros i les obres es van dur a terme en una parcel·la de 41.385 metres quadrats. La pista ocupa 15.870 metres quadrats i el magatzem té 73,80 metres quadrats. Tres anys després, el maig de 2010, s'obrien les instal·lacions del gimnàs de la pista municipal d'atletisme.

Comenta aquest article