Camp

Platges

Salou reobre les dutxes de les seves platges i cales, mentre que els lavabos s'obriran a partir del 15 de juliol

Entre les platges de Llevant i de Ponent hi haurà disponibles una seixantena de dutxes, que es troben integrades en bateries o grups de tres

Per Redacció

Les dutxes a les platges de Salou ja tornen a estar en servei
Les dutxes a les platges de Salou ja tornen a estar en servei | Cedida

L’Ajuntament de Salou va posar en funcionament, ahir divendres 10 de juliol, les dutxes i rentapeus a totes les platges del municipi, uns equipaments que es netejaran i es desinfectaran diàriament, segons obliga la llei. Entre les platges de Llevant i de Ponent hi haurà disponibles una seixantena de dutxes, que es troben integrades en bateries o grups de tres. L'ús de la dutxa s'haurà de fer individualment. Pel que fa als lavabos de les platges, està previst obrir-los a partir del dia 15 de juliol.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que "hem estat treballant des de fa temps perquè la població pugui gaudir d’aquest servei a les platges, atès que és un valor afegit a la nostra oferta turística i tant residents com visitants ens el demanaven". Així mateix, Granados ha apel·lat a "l’ús responsable de les instal·lacions, respectant la distància de seguretat d'1,5 metres, per tal de prevenir qualsevol contagi víric". Per la seva part, el regidor de Platges: Manteniment i Reparacions, Pedro Madrona, ha explicat que "l’obertura no ha estat un procés fàcil, atès que s’havien de complir, estrictament, les mesures sanitàries".

 

Comenta aquest article