Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Comerç

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posa en marxa una campanya de promoció del comerç local

La Regidoria de Comerç ha presentat el vídeo i la cartelleria amb el lema "Ara et toca a tu", protagonitzat per nou botiguers del municipi, que es difondran pels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials

Per Redacció

Cartell de la campanya de promoció comercial
Cartell de la campanya de promoció comercial | Cedida

Per promoure el comerç local en el context de la crisi actual, derivada de la pandèmia de la Covid-19, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha engegat una campanya de comunicació per animar la gent a comprar els productes i serveis dels petits establiments comercials del municipi.

La campanya consisteix en un vídeo, protagonitzat per nou botiguers locals, que responen a la pregunta inicial: “Saps per què ara més que mai has de comprar al comerç del poble?” i donen un seguit d’arguments, com ara el tracte proper i personalitzat, l’oferta de productes de proximitat i de qualitat, els bons preus no pactats, la vida que les botigues aporten al municipi, els beneficis de l’economia circular, etc.

A més d’aquest vídeo, d’un minut de durada, s’han dissenyat diversos cartells, amb fotografies d’una trentena de comerciants locals, sota el lema “Ara et toca a tu”, amb el logotip de l’Ajuntament, el de “Comerç més proper” i el del futur marketplace, la plataforma virtual, batejada amb el nom de «Mercat del Mestral» per votació popular, que permetrà als establiments del municipi vendre els seus productes per internet. Tal com ja s'ha informat, la previsió és que aquest estiu pugui estar en marxa aquest centre comercial online. En una primera fase i com a prova pilot, en el web www.elmercatdelmestral.cat es vendran els productes d'una vintena d'establiments comercials seleccionats del municipi. La idea és que, posteriorment i de manera progressiva, s'hi puguin incorporar tots els comerços que hi estiguin interessats.

El material gràfic i audiovisual de la campanya es difondrà a través dels mitjans de comunicació locals (Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i la Televisió de Vandellòs) i de les xarxes socials, segons ha explicat la regidora de Comerç, María José Gómez. També es col·locaran uns cartells publicitaris a l'entrada de l'Hospitalet de l'Infant.