Informació general

Concentració

Una seixantena de persones es concentren al port per reclamar la llibertat dels presos polítics

La convocatòria l'havia fet la crida "Anem per feina" a través de les xarxes socials i està previst realitzar-les, aquest estiu, amb periodicitat quinzenal

Per Lluís Rovira i Barenys

La concentració es va fer, ahir al vespre, al mollet del rec, al costat de les escales reials
La concentració es va fer, ahir al vespre, al mollet del rec, al costat de les escales reials | Lluís Rovira i Barenys

Poc més d'una seixantena de persones es van concentrar, ahir al vespre, al costat de les escales reials del port per reivindicar l'alliberament dels presos polítics i fer crides per la independència de Catalunya. La convocatòria l'havia fet la crida "Anem per feina" a través de les xarxes socials. La concentració va ser silenciosa durant els primers vint minuts. Tots els que hi van participar duien mascareta i es van distribuir guardant la distància de seguretat entre ells i aguantant cadascú el seu cartell. En aquesta ocasió, van rebre més mostres d'adhesió de la gent que passejava pel port que no pas l'anterior concentració d'ara fa quinze dies. Tot i això, cal apuntar algun comentari despectiu realitzat per alguna de les persones que passava pel costat dels concentrats.

Després dels vint minuts en silenci, els concentrats van fer crides per la "llibertat, amnistia", així com "fora els Borbons", "fora, fora, fora, la justícia espanyola" alternades amb els càntics "li diuen democràcia i no ho és" i el "No volem ser". El cant dels Segadors va posar el punt i final a la concentració. Aquestes concentracions estiuenques convocades per la crida "Anem per feina" està previst fer-les un cop cada quinze dies en aquest punt del port de Cambrils, durant el període estival. Així doncs, la propera convocatòria és pel diumenge 19 de juliol a les 20h.

Comenta aquest article