Informació general

Turisme

Arriben els primers turistes estrangers a l'aeroport de Reus

Sis vols programats en la tornada de l'operativa comercial, mentre que al juliol passat n'hi havia una setantena al dia

Per ACN

Turistes amb maletes, a la terminal d'arribades de l'aeroport de Reus, en el primer avió que aterra a la capital del Baix Camp des de l'alarma
Turistes amb maletes, a la terminal d'arribades de l'aeroport de Reus, en el primer avió que aterra a la capital del Baix Camp des de l'alarma | ACN (Núria Torres)

Els primers turistes estrangers han aterrat aquest 1 de juliol a l’aeroport de Reus, després de tres mesos i mig sense operativa comercial. L’ocupació en aquest vol ha estat força alta. Eren 150 passatgers provinents de Birmingham, una de les destinacions que ofereix Ryanair, l’única companyia que opera a la capital del Baix Camp. Tui, Jet.com2 i Easyjet ho faran a partir de mitjan mes de juliol. Ryanair mantindrà onze rutes –només ha cancel·lat Eindhoven–, si bé amb la meitat de vols. A tall d’exemple, tal dia com avui de l'any 2019 s’oferien uns setanta vols, quan aquest dimecres n’hi ha hagut sis. Es preveuen dos mesos de recuperació gradual. L'aeroport, que sempre superava el llistó del milió de passatgers l'any, espera batre "un nou rècord, però en negatiu”.

Comenta aquest article