Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Coronavirus

Es reobren les llars d'infants municipals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Els dos centres educatius tenen límit de places i segueixen mesures estrictes d'higiene i seguretat per prevenir la Covid-19

Per Redacció

Imatge de l'entrada d'una família a la llar d'infants Sol i Vent
Imatge de l'entrada d'una família a la llar d'infants Sol i Vent | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha reobert les dues llars d'infants municipals avui dimecres 1 de juliol, amb l'aforament limitat i seguint escrupolosament les mesures d'higiene i de seguretat establertes pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per evitar la propagació de la Covid-19.

El consistori ha ofert 7 places a les famílies amb alumnes de P-1 i P-2 matriculats aquest curs a la Llar d'Infants Patufets de Vandellòs, i 20 places a les famílies amb alumnes de les mateixes edats matriculats a la Llar d'Infants Sol i Vent de l'Hospitalet de l'Infant, tenint en compte les superfícies disponibles als respectius centres educatius. En cap cas hi podran assistir els alumnes de 0 a 1 any, ja que és el grup més vulnerable a causa de la immaduresa del seu sistema immunitari. A Vandellòs, 7 nens i nenes utilitzaran aquest servei durant el mes de juliol i 6 durant l’agost. A l’Hospitalet de l’Infant, hi assistiran 16 infants al juliol i 13 a l’agost, tenint en compte que hi haurà un màxim de 10 alumnes per aula. A les dues llars d'infants el tipus d'activitat que es durà a terme serà la d'acollida, de 9 a 13 h, i no hi haurà servei de menjador.

La regidora d'Ensenyament, Nuria Ortiz, ha explicat que en ambdós casos es compliran les mesures incloses al Pla d’obertura de centres educatius aprovat pel PROCICAT, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Entre aquestes mesures, destaquen la priorització de les activitats en espais exteriors, el joc individual entre els infants, l'esglaonament de les famílies a l'entrada i sortida de les llars per evitar aglomeracions i el manteniment de les distàncies de seguretat, entre d'altres.

Comenta aquest article