Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils reprèn les seves activitats amb llagut

En aquesta nova fase, el club ha adquirit dos nous llaguts per renovar part de les seves embarcacions

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una regata de Vent d'Estrop
Imatge d'arxiu d'una regata de Vent d'Estrop | Cedida

A partir de l'entrada a la fase de represa, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils reprèn aquesta setmana les activitats amb llagut a la mar, tant pel que fa als entrenaments de les tripulacions de competició com el rem en la seva vessant lúdica.

El club ha elaborat un protocol d'actuació en base a la normativa del Consell Català de l'Esport i de la Federació Catalana de Rem. Aquest protocol es farà arribar a tots els socis i sòcies i inclou totes les mesures de seguretat, higiene i prevenció que caldrà tenir en compte per accedir a les barques i sortir a vogar. En total, la normativa enumera una vintena d'accions a fer tant abans com després de vogar, per poder dur a terme l'activitat amb total seguretat. Algunes d'aquestes mesures són la desinfecció dels rems i de les barques, l'ús de gel hidroalcohòlic, l'accés ordenat a les embarcacions, la utilització del vestuari del club, la neteja posterior del material, la identificació dels vogadors i vogadores de cada llagut que surti o el fet de respectar les distàncies de seguretat fora del llagut. A més, totes les persones que voguin hauran de presentar al club una declaració responsable del seu estat de salut.

Una altra de les novetats més importants d'aquesta nova etapa és que tots els timoners i timoneres dels llaguts hauran de superar un curs online organitzat per la Generalitat de Catalunya.

El club ha començat a reprendre la seva activitat

 

L’Apunt

Vent d'Estrop estrena dos nous llaguts
Coincidint amb la represa de l’activitat a la mar, Vent d’Estrop estrenarà dos nous llaguts que l’entitat ha adquirit per ampliar i renovar part de les barques que amb el temps havien quedat obsoletes.

Un dels nous llaguts ha estat batejat, per la majoria de socis i sòcies que van participar en la votació, amb el nom de Mestral. L’altre llagut s'anomenarà La Galera, un nom emblemàtic per Vent d’Estrop i que el club vol conservar.

Comenta aquest article