Informació general

Transport

L'autobús urbà començarà, demà, l'horari i les freqüències de la temporada d'estiu

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una parada d'autobús al passeig de La Salle
Imatge d'arxiu d'una parada d'autobús al passeig de La Salle | Berta Ruiz

El servei d’estiu de transport públic urbà entrarà en funcionament, demà, 1 de juliol, ampliant el seu servei per cobrir les noves necessitats de la temporada d'estiu. Les línies de bus urbà L1 i L2 oferiran servei de dilluns a dissabte, connectant el nucli antic amb el Port, i el centre amb els barris de Llevant i Ponent. La L1 iniciarà el seu recorregut des de les 6:10h fins a les 22:50h de la nit. La L2 variarà parcialment el seu recorregut, per tal d’adaptar-se a la demanda d’aquest període, donant servei des de les 7:45h fins a les 22:05h de la nit. 

Ambdues línies enllacen les expedicions de les línies d’autobús urbà amb la nova estació de tren, ajustant al màxim als horaris dels trens en les franges amb més volum de passatgers. Al llarg dels anys, ha anat augmentant l’ús del servei de bus urbà en temporada estival. 

Els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme, parades urbanes i als mateixos autobusos. 

Obligatorietat de l’ús de la mascareta

Per tal de preservar la seguretat, s’estableix l’obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils. L’operadora de transport ha intensificat la neteja i desinfecció de vehicles i ha adoptat mesures de protecció pels conductors.

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció o la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.

Comenta aquest article