Societat

Festa Major

Atípica diada de la Festa Major de Sant Pere

Sense el seguici festiu i sense l'habitual ballada dels elements, la jornada es va haver de reduir a les matines, la Missa Major i un concert d'havaneres itinerant

Per Berta Ruiz

Actuació d'havaneres, ahir al vespre a la plaça del Pòsit, amb el grup Les Anxovetes
Actuació d'havaneres, ahir al vespre a la plaça del Pòsit, amb el grup Les Anxovetes | Berta Ruiz

Atípica diada de Sant Pere, ahir, sense els actes tradicionals per celebrar la Festa Major. Sense el seguici festiu i sense l'habitual ballada dels elements, la jornada es va haver de reduir a les matines de bon matí a càrrec dels grallers i timbalers de Tota l’Endenga acompanyats per tres components dels Diables Cagarrieres i a la Missa Major a l'església parroquial de Sant Pere. Hi va acudir l'equip de govern i les pubilles i hereu de Cambrils. Les entitats festives van posar el seu granet de sorra amb la difusió d'un vídeo a través de les xarxes socials i engalanant alguns balcons amb elements significatius de cadascuna d'elles.

Concert itinerant d'havaneres pel Port

Al vespre, cap a les 20 hores, va tenir lloc un concert itinerant d'havaneres amb Les Anxovetes. El recorregut es va iniciar a la placeta de les Remendadores i va seguir per la plaça del Pòsit i la plaça de l'església de Sant Pere per, finalment, cloure l'actuació a la plaça de Mossèn Joan Batalla. En cada aturada, el grup va interpretar diverses cançons. El públic va poder escoltar les havaneres mantenint les distàncies de seguretat i sota la supervisió de la Policia Local i membres d'una empresa de seguretat privada.

Comenta aquest article