Informació general

Sanitat

El PSC demana que es doti de més recursos l'Hospital Lleuger i que es posi en marxa la sala d'operacions

Per Redacció

Imatge de l'Hospital Lleuger de Cambrils
Imatge de l'Hospital Lleuger de Cambrils | Berta Ruiz

El Grup Municipal del PSC de Cambrils defensarà, al plenari de demà dimarts, una moció sobre la sanitat pública, en la qual reclama dotar dels recursos humans i econòmics a l'Hospital Lleuger de Cambrils. Per la portaveu del PSC, Ana López "ja és hora que es posin en funcionament els quiròfans. Fa molt temps que l’Ajuntament va avançar els diners; això ha tingut un cost per a la població però encara no en podem gaudir perquè no s’ha acabat de fer bé la feina", apuntava. Per López, que l’Hospital Lleuger disposi de més i millors serveis és important també perquè "no només atén a la població de Cambrils i voltants sinó que -com a ciutat turística que som- també dóna servei a visitants de segona residència i turistes, millorant la seguretat sanitària que tots necessitem".

Pel PSC de Cambrils, aquesta crisi sanitària "de magnitud realment històrica ha demostrat el que els socialistes sempre hem defensat: que la sanitat pública és un servei essencial del nostre estat de benestar”. La qualitat i eficència del servei, que és vital, -afegia- "mai pot tornar-se a posar en perill per les retallades pressupostàries ja sigui dels governs de la dreta a Madrid com dels executius independentistes a Barcelona", i conclou que retallar en salut pública és un perill que suposa un risc potencial per a tots i totes.

Ana López, ha assenyalat finalment que "si volem seguir sent una ciutat receptora de visitants, i tenir cura de la nostra principal economia, cal oferir garanties i serveis a l’alçada per tal de fer un efecte crida cap a un turisme segur. Hem d'aprendre d’aquesta pandèmia per no tornar a repetir els mateixos errors". 

Comenta aquest article