Informació general

Festes

Es publica un ban d'Alcaldia amb les normes i recomanacions per a la revetlla de Sant Pere

Recordem que, enguany, per la revetlla de Sant Pere –aquest diumenge 28 de juny de les 22 a les 23 hores– l'orquestra Pensylvania oferirà les seves cançons en viu enfilada dalt d'una camioneta

Per Redacció

Imatge de la revetlla de Sant Pere de l'any passat, amb l'orquestra Nueva Etapa, a la façana del Port
Imatge de la revetlla de Sant Pere de l'any passat, amb l'orquestra Nueva Etapa, a la façana del Port | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament de Cambrils ha publicat un Ban d’Alcaldia amb normes i recomanacions per celebrar una revetlla de Sant Pere segura en el context de l’etapa de la represa de l’emergència sanitària de la Covid-19. L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha demanat responsabilitat a la ciutadania i a les persones visitants en totes les celebracions de Sant Pere per poder mantenir les mesures de protecció i seguretat i ha recordat que no es pot abaixar la guàrdia perquè als centres hospitalaris encara s’està lluitant i es podria produir un rebrot.

Seguint les indicacions sanitàries i atenent a criteris de prudència, l’Ajuntament de Cambrils recorda que no es permeten concentracions de més de 20 persones, ni tampoc cap tipus d’actuació musical ni festes multitudinàries als espais habituals com platges, vies públiques o similars. Així doncs, les revetlles s’hauran de celebrar en grups reduïts no superiors a 20 persones (el límit no s’aplica a persones que conviuen al mateix domicili) i caldrà mantenir les mesures de protecció i higiene: mascareta, rentat de mans i distància de seguretat.

El ban també alerta que el gel hidroalcohòlic és inflamable i per tant s’ha d’evitar utilitzar-lo si es manipulen productes de pirotècnia, i demana un comportament cívic, mantenint els espais nets i lliures de residus i fent un ús responsable de la pirotècnia. Finalment, l’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en la celebració de Sant Pere.

Revetlla itinerant de Sant Pere amb l'orquestra Pensylvania

Recordem que, enguany, per la revetlla de Sant Pere –aquest diumenge 28 de juny de les 22 a les 23 hores– l'orquestra Pensylvania oferirà les seves cançons en viu enfilada dalt d'una camioneta. Aquesta camioneta es mourà per la façana del Port, que es tallarà a la circulació, aturant-se en el moment de fer les interpretacions musicals. Un cop s'acabi aquesta actuació, de les 23 a les 00 hores de la nit es passarà una hora de música enllaunada per l'emissora Ràdio Cambrils a càrrec d'aquesta mateixa orquestra.

Comenta aquest article