Camp

Patrimoni

Mas Miró torna a obrir les seves portes al públic aquest 25 de juny

Per Redacció

Imatge del recinte de Mas Miró a Mont-roig del Camp
Imatge del recinte de Mas Miró a Mont-roig del Camp | Cedida

Després dels mesos de confinament, la Fundació Mas Miró torna a obrir les seves portes al públic. De manera provisional aquesta temporada d’estiu l’horari serà de dijous a diumenge de 10 a 14 hores i de 17:30 a 20:00h., i els diumenges en horari de matins de 10 a 14 hores. Es tornen a programar les visites guiades i teatralitzades per a grups, amb reserva prèvia i pel mateix nucli de convivència. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic i el telèfon.

Recordem que després d’uns mesos d’obres, Mas Miró –situat a Mont-roig del Camp– estrena nous espais visitables fins ara tancats al públic, com la cuina, i altres millores com un audiovisual de benvinguda i una proposta familiar digital. Per a la reobertura no només s’han adaptat els horaris i les visites, sinó també els diferents espais amb les mesures necessàries per garantir que Mas Miró sigui un entorn segur i saludable per als visitants.

Malgrat les circumstàncies actuals redueixen les expectatives per aquesta temporada d’estiu respecte a temporades anteriors, la Fundació vol mantenir activa la seva activitat. S’espera que amb aquest nou horari i les mesures adoptades els visitants de la Costa Daurada s’animin i s’acostin a Mas Miró per descobrir aquest espai icònic dintre de l’imaginari de Joan Miró.

Comenta aquest article