Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Música

L'Escola de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obrirà la preinscripció el proper 22 de juny

Per Redacció

Imatge de l'Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de l'Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, curs 2020/21, tindrà lloc entre el 22 i el 30 de juny, i el termini per formalitzar la matrícula entre el 6 i el 10 de juliol. En breu es publicarà l'oferta de places, així com el formulari de preinscripció. El tràmit es realitzarà preferentment pel correu electrònic del centre ( escolademusica@vandellos-hospitalet.cat) i, en el cas que no sigui possible, es podrà demanar la presentació presencial amb cita prèvia. 

A l’Escola es poden aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel), i també es pot cursar cant. Els grups instrumentals que actualment hi ha són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; i el combo i el cor jove.

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa de preus reduïts perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. L'aplicació d'aquests preus requerirà de l'informe previ dels Serveis Socials del municipi.