Esports

Instal·lacions esportives

Es reobre la piscina coberta amb unes noves condicions d'ús

Dels vuit carrils que hi ha en aquests moments se n'han habilitat quatre en un sentit i quatre en sentit contrari, de manera que erls usuaris no es poden creuar dins el mateix carril

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la piscina coberta, la setmana passada
Aspecte de la piscina coberta, la setmana passada | Lluís Rovira i Barenys

La piscina coberta va entrar en funcionament, ahir, 15 de juny, sis dies després de l'obertura de les primeres activitats al Palau Municipal d'Esports. Els usuaris de la piscina ja van poder fer-ne ús, en l'horari habitual que va des de les 7 del matí fins les 22h de la nit amb l'excepció de la franja de dues hores compresa entre les 13 i les 15h en les quals el Palau Municipal es tanca al públic per fer-hi tasques de desinfecció.

Les condicions d'accés a la piscina són les mateixes que la resta d'usuaris del Palau Municipal d'Esports. Això vol dir que els usuaris han d'accedir a les instal·lacions esportives municipals duent la mascareta posada i a l'entrada se'ls va el control de temperatura. El primer dia d'accés, també es fa signar una declaració responsable per part de l'usuari. La diferència principal respecte a la resta d'usuaris del Palau Municipal d'Esports és que els usuaris de la piscina són els únics que poden utilitzar els vestuaris i les dutxes.

D'altra banda, les condicions d'ús de la piscina també han variat de manera que dels vuit carrils que hi ha se n'han habilitat quatre en un sentit i quatre en sentit contrari. Això vol dir que els usuaris no es podran creuar dins un mateix carril i quan arribin al final d'un dels carrils de la piscina hauran de canviar i retornar pel carril del costat. L'aforament total de la piscina s'ha xifrat en 32 persones.

L'aturada que ha provocat la pandèmia del coronavirus ha servit, a més, per fer la neteja anual de la piscina, una tasca que es feia habitualment el mes de setembre. D'aquesta manera, el proper setembre ja no s'aturarà l'activitat en aquesta instal·lació.

Comenta aquest article