Informació general

Hoteleria

L'hotel BEST Marítim obrirà el 19 de juny, un dels primers que ho farà a Cambrils

Per Redacció

Imatge de les instal·lacions de l'hotel Best Marítim
Imatge de les instal·lacions de l'hotel Best Marítim | Cedida

L'hotel BEST Marítim, de quatre estrelles i situat a primera línia de la platja de Vilafortuny, obrirà les portes el proper 19 de juny. L'hotel, reformat totalment l'any 2017, obrirà totes les habitacions i els serveis, com el bar chill out de la piscina, l'sky bar, la piscina per a adults, la de nens i el solàrium, així com també l'spa. El restaurant, amb show cooking en directe, amb menjar nacional i internacional, també estarà obert i, com la resta d'instal·lacions, s'adaptaran segons les noves directrius i recomanacions realitzades pel Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

A més, la companyia BEST Hotels ha ideat un protocol d'actuació propi amb mesures afegides de seguretat i salut que inclou, per exemple, un curs de formació impartit per la pròpia cadena BEST Hotels a tots el seu equip humà per assegurar que el funcionament de l'hotel sigui el correcte i, tant els treballadors, com els hostes, respectin les noves directrius de seguretat i puguin gaudir de les instal·lacions amb total tranquil·litat i la màxima comoditat.

Joan Alcubilla, Director General i Comercial de Best Hotels afirma que "el nostre objectiu és anar a poc a poc obrint més establiments. Com a mínim volem obrir un establiment en cada una de les destinacions turístiques on tenim presència. A la Costa Daurada ja en tenim un obert a La Pineda i ara aquest segon a Cambrils". Afegeix que "desitgem aplicar tots els nous protocols de seguretat i salut fent-los compatibles amb el benestar dels nostres hostes perquè se sentin còmodes i gaudeixin de les merescudes vacances. Sabem que venen a relaxar-se i a gaudir de la magnífica platja de Cambrils".

Actualment, la cadena hotelera BEST Hotels, gestiona 35 hotels entre Espanya i Andorra. A la Costa Daurada, concretament, té 13 hotels amb més de 4.000 habitacions totalment renovades en els últims 5 anys.

Comenta aquest article