Informació general

Parc

PortAventura World Resort reobrirà portes el 8 de juliol amb el 30% de l'aforament i l'ús obligatori de mascareta

Per Redacció

PortAventura iniciarà la seva temporada el proper 8 de juliol
PortAventura iniciarà la seva temporada el proper 8 de juliol | Cedida

PortAventura World Resort està preparada per obrir les seves portes el proper 8 de juliol com a destinació turística segura. Amb l'obertura, el resort iniciarà la temporada 2020 que coincidirà, a més, amb l'arrencada de la campanya d'estiu. Per a la primera fase de tornada a l'activitat, la companyia ha posat en marxa una bateria de mesures extraordinàries per a garantir el màxim possible la seguretat de clients, empleats i col·laboradors:

- Control de temperatura a l'entrada dels parcs i els hotels

- Ús de mascareta obligatori a tot el resort

- Noves normes d'higiene i disposició de solucions desinfectants a tot el resort; incloent la neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte

- Reducció de l'aforament a un 30% de la capacitat total i posada en marxa de nous fluxos de persones, evitant grans aglomeracions i limitant al màxim el contacte directe per així establir la distància d'un metre i mig entre persones

- Per assegurar la limitació d'aforament, es crea un nou sistema de venda d'entrades on el client ha de reservar la data de la seva visita amb antelació. La venda d'entrades estarà disponible al web de PortAventura World, en les seves plataformes digitals (app, mòbil i tablet) i a través d'agències autoritzades

- Col·locació de senyalització i elements informatius per prevenir riscos i dotar d'informació als visitants

- Foment del pagament cashless / contactless per facilitar l'experiència de client sense contacte físic

Totes aquestes mesures estan sent auditades a través d'un equip d'assessors externs que han certificat els procediments, el sistema de gestió i les infraestructures del programa de prevenció. PortAventura World Resort obrirà amb el segell turístic "Safe Tourism Certified" promogut per Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

L'objectiu és assegurar la millor experiència d'oci i vacances complint amb tots els requisits. Així, PortAventura Park i Ferrari Land, amb la seva oferta d'atraccions, restauració i botigues, iniciaran la seva activitat el 8 de juliol en horari d'estiu de 10:00-22:00 i 11:00-16:00 respectivament. A el mateix temps, obriran els hotels PortAventura, Gold River, Mansió de Lucy i Colorado Creek –incloses les seves respectives piscinas–.

El programa d'espectacles estarà sense activitats fins al setembre i Carib Aquatic Park romandrà tancat

Per altra banda, el programa d'espectacles del resort s'ha hagut d'adaptar a la nova situació i romandrà sense activitat fins al setembre. De la mateixa manera, Carib Aquatic Park romandrà tancat.

La celebració del 25 Aniversari ha coincidit amb temps excepcionals. No obstant això, segons han informat des la companyia, PortAventura World Resort està preparada per obrir i tornar a ser la destinació de vacances favorit de les famílies de tot Europa.

"Des de fa 25 anys el nostre propòsit ha estat crear experiències úniques que es poguessin gaudir i, sobretot, compartir en família o amb amics. PortAventura World Resort és un lloc excepcional per la seva ubicació en un enclavament mediterrani; per la seva oferta única que inclou propostes per a tots els tipus de viatgers; per la qualitat i l'excel·lència dels seus serveis; i pel seu compromís amb les persones, el territori i la societat", destaca Arturo Mas-Sardá, President de Consell d'Administració de PortAventura World Resort. "El nostre agraïment al personal sanitari per la seva dedicació i esforç i a totes les forces de seguretat de l'estat durant aquesta crisi sanitària. A més, donem les gràcies a l'equip humà de PortAventura World Resort pel seu compromís", afegeix. "Hem posat en marxa tot un seguit de mesures extraordinàries per oferir en els nostres parcs i hotels una experiència completa en un entorn segur. PortAventura World Resort és la destinació ideal per al turisme nacional que busca una experiència familiar de vacances per gaudir dels seus parcs, hotels, platja i gastronomia, entre d'altres atractius", destaca Fernando Aldecoa, director general d'Operacions i Finances.

Comenta aquest article