Informació general

Rieres

Lluís Abella respon a Ciutadans: «Aquesta proposta de Cs sobre la neteja de les rieres diu que es faci el que ja s'està fent; no s'han de posar la medalla»

El regidor de Serveis i Medi Ambient ha volgut contestar a Ciutadans arrel de les informacions en les què s'atribuïen haver aconseguit "el compromí del Parlament per impulsar la neteja i millora de les rieres d'Alforja i Maspujols"

Per Berta Ruiz

Riera de Riudoms amb acumulació d'aigua a la zona del camí de Vilafortuny, aquest passat dilluns
Riera de Riudoms amb acumulació d'aigua a la zona del camí de Vilafortuny, aquest passat dilluns | Lluís Rovira i Barenys

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– ha volgut contestar a Ciutadans arrel de les informacions publicades el passat 8 de juny en les què s'atribuïen haver aconseguit "el compromís de tots els grups del Parlament per impulsar la neteja i millora de les rieres d'Alforja i de Maspujols". La formació taronja havia informat d'aquest tema –a través d'un comunicat de premsa– després d'una proposta de resolució presentada pel seu grup a la Comissió de Territori del Parlament.

Segons ha explicat el regidor Lluís Abella a revistacambrils.cat, "ells diuen que gràcies a Ciutadans s'impulsarà la neteja. Ells van presentar una proposta de resolució –que és com una mena de moció– i hi va haver unes transaccions. El govern de la Generalitat va fer una esmena d'aquesta moció perquè no era 'impulsar' sinó 'continuar' amb la tasca de neteja de rieres. Això és el que es va aprovar per majoria de tots els grups del Parlament de Catalunya. Per tant, aquesta proposta-moció presentada per Ciutadans el que diu és que es faci el que ja s'està fent. No aporten res de nou. Ells van presentar un text, es va fer el debat i al final, el que diu aquesta proposta és que es continuï netejant les rieres d'Alforja i de Riudoms. Crec que la paraula més correcta seria que no tergiversin la informació; ells no s'han de posar la medalla". De fet, sobre la riera d'Alforja, Abella ha apuntat que són uns treballs que ja s'estan fent des de fa mesos.

Comenta aquest article