Cultura

Cinema

Ja està en marxa el Festival Internacional de microcurts Très Court en la seva versió online

Per Redacció

Cartell del Festival
Cartell del Festival | Cedida

Des del passat 5 de juny i fins aquest proper dia 14, tothom qui ho vulgui pot accedir a la Secció Internacional a Competició del Festival francès Très Court de manera gratuïta. Es tracta de 44 microcurts dividits en 4 passis de 30 minuts cadascun.

Es pot fer accedint a: https://trescourt.com/fr/cambrils

I escrivint el codi: TC-CAMBRILS

Des del Festival Ràbia recomanem no veure’ls tots de cop i programar-se el festival cadascú al seu gust per gaudir-lo millor i poder pair el material. Una vegada vistes totes les projeccions es podrÀ votar el premi del públic, votació que es farà de manera simultània en tots els països que projecten el festival.

???? ????? ????????????? ???? ????????

La col·laboració amb el festival Très Court amb la projecció de la Secció Internacional a Competició al cinema Rambla de l’Art havia de ser un dels plats forts de la tercera edició del Festival Ràbia, que s’ha hagut d’aplaçar al 2021. Tanmateix, l’equip del Ràbia ha volgut afegir-se a l’edició online del festival francès per continuar sent la plataforma de difusió del format molt curt al territori. Des de fa 20 anys, el Très Court International Film Festival posa en el punt de mira una selecció dels millors films de menys de 4 minuts, en gairebé 70 ciutats arreu del planeta, de manera simultània. En aquesta edició online, els únics col·laboradors del territori espanyol són els de Cambrils, a través del Festival Ràbia. 

 

 

 

   

Comenta aquest article