Tres atletes del Club Atletisme Cambrils participen en el Campionat de Catalunya Cadet

Moment de la prova en que l'atleta Judith Codorniu, va aconseguir la quarta posició
Aquest passat dissabte 17 de febrer es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat d'Atletisme de Catalunya Cadet. En representació del Club Atletisme Cambrils van participar-hi tres atletes.

Judith Codorniu, va aconseguir la quarta posició en la segona semifinal de la prova dels 60 metres tanques, amb la millor marca personal de 10"13, 17 centèsimes per sota del seu rècord personal. Amb aquest registre assolia un nou rècord cambrilenc de la categoria, que fins ara estava en possessió de Marta Mesonero amb 10"29 i, a més, la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya Cadet, que es disputarà a València d'aquí a tres caps de setmana. En la final, Codorniu va aconseguir arribar a la meta en la 6a posició, la millor assolida per una atleta femenina en aquesta distància. La marca va ser una mica més discreta.

Per altra banda, Tània Borrero, va encetar la jornada matinal amb el llançament de pes. Tot i estar amb dècimes de febre, va assolir la millor sèrie de llançaments de la temporada, culminant la seva actuació amb un millor registre de 9,86m., amb una millora substancial de 86cm. vers la seva marca personal. La 5a. posició assolida cobria totes les expectatives, quedant-se només a 20 cm. de la medalla de bronze i a 40cm. de la mínima pel Campionat d’Espanya. Tanmateix, participava a la primera semifinal dels 60 m.ll. Donat el precari estat de salut només podia ser 6a. amb 8”84, tot i que només es va quedar a 1 centèsima de la seva marca personal.

Sílvia Gutiérrez per la seva banda, va participar als 60 metres tanques i va aconseguir la 4a. posició a la segona semifinal amb una millor marca personal de 10”32, 12 centèsimes per sota del seu rècord personal i a només 7 centèsimes de la mínima del Campionat d’Espanya. A la final, la cursa era perfecta fins a la darrera tanca, on una topada la va fer perdre el ritme arribant en 8è. lloc amb una marca de 10”44. L’hematoma produït per la topada amb la tanca impedia que el seu rendiment fos l’habitual a la prova de salt d’alçada que disputava a primera hora de la tarda. Només va poder saltar 1.33 m., a 9 cm. de la seva marca personal. La seva posició final era la 9a.

Cal qualificar d’excel·lent l’actuació de totes 3 participants. En primer lloc, totes arribaven en el màxim estat de forma física i mental millorant les seves marques personals. A més, Judith Codorniu va assolir un Rècord de Cambrils i la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya. I la Tània i la Sílvia ocupant places de finalistes fregant les marques de participació al Campionat Estatal. Tenint en compte que aquestes dues darreres atletes es troben al primer any de la categoria han donat mostres de tractar-se d’una clara aposta de futur.