Societat

Homenatge

L'AAA La Salle i l'Ajuntament envien postals commemoratives a les persones de més de 75 anys

És un detall pels protagonistes de l’Homenatge a la Vellesa que s’ha hagut de cancel·lar per la pandèmia

Per Redacció

Imatge de la il·lustració que s'ha enviat als homenatjats, obra de l'artista cambrilenca Nuri Mariné.
Imatge de la il·lustració que s'ha enviat als homenatjats, obra de l'artista cambrilenca Nuri Mariné. | Cedida

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils enviaran postals commemoratives a les més de 2.500 persones de més de 75 anys que viuen al municipi i que haurien estat convidades enguany a l’Homenatge a la Vellesa, que s’ha hagut de cancel·lar aquest 2020 a causa de la pandèmia. El record és una il·lustració de l’artista cambrilenca Nuri Mariné creada expressament per l’ocasió.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, també s’ha dirigit a tots els homenatjats i homenatjades a través d’un vídeo per agrair-los tot el que han aportat a la societat i a la ciutat al llarg de la seva trajectòria vital. L’alcaldessa lamenta la cancel·lació d’aquesta trobada anual que serveix justament per donar les gràcies a aquesta generació pel que ha donat i ha ensenyat. Finalment, Mendoza s’ha acomiaday desitjant que tothom estigui bé i que aviat es puguin saludar presencialment.

L’Homenatge a la Vellesa està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament i és un dels actes més tradicionals i emotius del programa de la Fira de Cambrils, que també s’ha hagut de suspendre. La primera edició d’aquesta festa dedicada a a les persones grans es va celebrar el 1958 i des de llavors s'han celebrat 62 edicions.