Societat

Darrers actes del carnaval escolar a Cambrils

Per Redacció



El Palau d'Esports va acollir, el passat divendres, els escolars de 3 a 5 anys dels centres educatius cambrilencs
Les darreres notes del carnaval a Cambrils es van viure, ahir a la tarda, amb la celebració de la festa al Palau Municipal d'Esports. El recinte esportiu es va omplir de gom a gom per acollir la festa que havien organitzat els AMPA dels col·legis Joan Ardèvol, Marinada, Cambrils i Guillem de Fortuny. Grans i petits van poder gaudir del grup d'animació i del ball durant les quatre hores que va durar la festa.

La venda anticipada d'entrades va funcionar molt bé i, a falta que demà els diferents AMPA es reuneixin i en facin el balanç definitiu, es calcula que un 70% de les entrades s'havien venut anticipadament i la resta es va vendre a les taquilles del Palau d'Esports. Es van vendre 999 tiquets, el límit permès per l'Ajuntament. Hi va haver gent que no va poder entrar al recinte ja que s'havien venut tots els tiquets. Això va provocar les queixes d'algunes persones que es van trobar amb les entrades exhaurides i fins i tot hi va haver algun incident a les portes del Palau d'Esports.

La festa del divendres

D'altra banda, el divendres es va celebrar el segon dia de carnaval escolar al Palau Municipal d'Esports. Aquest cop van ser els alumnes de 3 a 5 anys dels diferents centres educatius cambrilencs els que s'hi van aplegar.

Comenta aquest article