Cultura

Exposició

L'artista Álvaro Ramos participa en una exposició col·lectiva de pintura a la galeria «Abartium»

Per Redacció

Álvaro Ramos al costat d'una de les seves obres
Álvaro Ramos al costat d'una de les seves obres | Cedida

L'artista Álvaro Ramos Candia ha estat seleccionat per formar part d'una exposició col·lectiva a la galeria "Abartium", –situada en una finca anomenada "La Novíssima" i una casa pairal catalogada situada a Calldetenes (Barcelona)–. L'artista uruguaià –resident des de fa molts anys a Cambrils– hi participa amb un total de tres obres: té una pintura exposada, mentre que les altres dues formen part del catàleg de l'exposició. Les tres pintures estan fetes amb acrílic sobre cartró i el suport on estan pintades són caixes reciclades. Aquestes obres van ser presentades a la mostra de pintura "Àcid, joguines i cartró" que l'Álvaro va presentar el setembre de 2019 a la sala Àmbits del Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils. Dues d’aquestes però han estat modificades afegint-hi nous elements i simbologia. Les tres pintures tenen un marcat caràcter oníric i surrealista. Marcades per elements trencats i llençats a les escombraries que gent sense recursos agafa per aconseguir l’atenció d’uns possibles "benefactors".

La mostra pictòrica es va obrir el passat 22 de maig i s'allargarà fins el proper dissabte 13 de juny. La situació actual però, dificulta que molts artistes residents fora de la província de Barcelona com és el cas de l'Álvaro Ramos s'hi hagin pogut desplaçar. Hi participen diferents artistes com Artiatzar, Antoni Bosch, Pep Encinas, Kako, Fran López, Guillermo Olavarría, Pablo Mailhos, Álvaro Ramos, Marisa Ringer, Montse Rocabert, Miguel Ángel Sánchez, Xesús Vázquez i Martín Vic.

Galeria d'art Abartium: art i interiorisme

L'estudi i galeria d'art Abartium ofereix serveis a col·leccionistes, interioristes i arquitectes en l'assessorament d'art per a les seves col·leccions i projectes professionals. Abartium –que va néixer l'any 2016– uneix art i interiorisme a partir d'una detallada selecció d'obres d'art amb un denominador comú: la singularitat i la qualitat. A més, la seva seu –en un edifici catalogat– té un marcat caràcter i una forta personalitat. L'espai compta amb diferents zones d'exposició que la situen, actualment, com una de les galeries privades més grans de Catalunya. En aquesta s'hi poden trobar noves propostes per al col·leccionisme i l'interiorisme a través d'exposicions mensuals.

A dalt, imatge de la finca on hi ha la galeria d'art Abartiu. A sota, diferents obres d'Álvaro Ramos que formen part de l'exposició col·lectiva

 

Comenta aquest article