Informació general

Política

Juan Carlos Romera: «Durant aquest any, Ciutadans ha treballat per resoldre els problemes reals dels cambrilencs»

Per Redacció

Reunió telemàtica dels quatre regidors de Cs: Juan Carlos Romera, Patrícia de Miguel, Santi Gámez i Yolanda Burgos
Reunió telemàtica dels quatre regidors de Cs: Juan Carlos Romera, Patrícia de Miguel, Santi Gámez i Yolanda Burgos | Cedida

"Durant aquest any, Ciutadans ha treballat per resoldre els problemes reals dels cambrilencs". Així ho ha manifestat el portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera, en el balanç dels primers 12 mesos de mandat juntament amb la resta dels regidors del grup municipal. Romera ha destacat que Cs ha plantejat, entre moltes altres, "mesures concretes per no incrementar els impostos i taxes i propostes per impulsar sectors com el turisme, el comerç o els polígons". A més, s’han proposat polítiques "per afavorir l’accés a l’habitatge, un pla de xoc de millora dels carrers, sobretot de les urbanitzacions, o iniciatives per protegir el litoral", ha repassat.

Romera ha assegurat que "Cs seguirà treballant per resoldre les mancances de Cambrils i fent propostes realistes" i ha assenyalat que "ara mateix la prioritat ha de ser la reconstrucció econòmica i social del municipi". En aquest sentit ha insistit en "la necessitat d’atorgar ajudes directes per a les persones més desfavorides i per als autònoms i d’establir un calendari clar". Per fer-ho possible, ha remarcat que "és necessari modificar el pressupost per garantir els fons per impulsar totes les mesures necessàries".

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que durant aquests 12 mesos l’equip de govern "no hagi escoltat les propostes plantejades per Cs" i "no hagi volgut aturar la compra de l’edifici de la Cooperativa per destinar aquests diners a fer front a la crisi del coronavirus".

 

Comenta aquest article