Informació general

Entitats

Antoni Azón i Àlvar García s'incorporen a la Junta de l'ANC de Cambrils

La coordinadora local continua sent Neus Càrdenas i el tresorer, Agustí Vilella

Per Redacció

Imatge de la reunió virtual de l'ANC Cambrils
Imatge de la reunió virtual de l'ANC Cambrils | Cedida

La territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha renovat la junta i s'incorporen com a vocals Antoni Azón Masoliver i Àlvar García Fernández. La coordinadora local continua sent Neus Càrdenas i el tresorer, Agustí Vilella. Antoni Azón, originari de Barcelona i resident a Cambrils des de fa anys, és un reconegut dermatòleg de l'hospital Sant Joan de Reus i professor titular de l'assignatura de Dermatologia a la Universitat Rovira i Virgili (URV). D'altra banda, Àlvar García és un conegut emprenedor i empresari cambrilenc, creador de la coneguda marca 1-O clock, el rellotge commemoratiu de l'1 d'octubre.

Eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC

El divendres 29 de maig, la Junta Electoral va fer pública la llista de candidatures admeses a les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC, que tindran lloc de forma virtual entre el 10 i el 13 de juny. Un total de 116 candidates i candidats es presenten a aquestes eleccions. Entre els noms destacats hi ha el de l'actual presidenta, Elisenda Paluzie, i el de l'exdiputat de la CUP Antonio Baños.

Des del 30 de maig, s'estan fent els actes de publicitat de les candidatures, en què les candidates i candidats presenten el seu projecte. Aquest període de campanya s'acabarà el 9 de juny. Els actes es poden seguir en directe pel canal de YouTube de l'Assemblea i es poden adreçar preguntes a les candidates i candidats a través dels comentaris d'aquesta mateixa xarxa.

Per a més informació sobre el cens de votants, les candidatures i els actes de campanya es pot consultar la web de l'ANC: https://assemblea.cat/eleccions2020/#

Assemblees telemàtiques

Donada la situació actual, les assemblees de l'ANC cambrilenca es fan en format virtual, mitjançant Jitsi un dijous cada quinze dies a dos quarts de vuit. La tercera assemblea del confinament va ser el passat dijous 28 de maig, en què es van nomenar els dos nou vocals. La pròxima està prevista el dijous 11 de juny. La Junta, tot i la situació derivada de la Covid-19, s'ha continuat reunint en format virtual. Les reunions es faran virtuals fins que hi hagi la possibilitat de fer-les presencials.

 

Comenta aquest article