Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Donació de sang

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, el 9 de juny, una campanya de donació de sang impulsada pels amics i familiars de l'Adrià Valadés

Per Redacció

Adrià Valadés
Adrià Valadés | Cedida

El Pavelló Municipal de l'Hospitalet de l'Infant acollirà, aquest proper dimarts 9 de juny, de les 17 a les 21 h, una campanya de donació de sang i moll d'ós impulsada pels amics i familiars de l'Adrià Valadés, el xiquet cambrilenc de sis anys a qui li han de fer un trasplantament del moll de l'os.

Qui hi vulgui participar cal que s’inscrigui al web www.donarsang.gencat.cat.  D’aquesta manera el Banc de Sang evita acumulacions de persones en l’espai de donació. Es pot aprofitar la donació de sang per inscriure’s com a donant de moll d’os. El donant ideal de moll d’os és un home jove, però s’hi pot inscriure qualsevol persona d’entre 18 i 39 anys. Les campanyes de donació en suport al cas de l’Adrià van començar el 28 d’abril a Cambrils.

Campanyes amb mesures de prevenció

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. El Banc de Sang segueix les mesures de prevenció i seguretat en les campanyes de donació. Així, tots els donants disposen de gel esterilitzant, mascareta, es respecta la distància social durant tot el procés... El coronavirus no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comenta aquest article