Esports

Se celebra l’onzena edició de la Festa de l’Esport amb Ivan Cervantes com a protagonista

Per Cristina SierraFoto de grup dels esportistes premiats en la Festa de l'Esport d'enguany, celebrada el passat divendres
El passat divendres 16 de febrer es va celebrar, un any més, la Festa de l’Esport, que congrega tots els esportistes i clubs cambrilencs. Enguany es va voler destacar encara més el pilot Ivan Cervantes, bicampió del món d’enduro 1. En un acte previ a la gala d’atorgament de premis a les joves promeses i als esportistes majors de 14 anys, al Palau Municipal d'Esports, el pilot cambrilenc va rebre un petit homenatge dels més petits i no tant petits que se li acostaven perquè els firmés un pòster especial que ell mateix portava del seu equip, l’escuderia KTM. De fons, una pantalla amb imatges seves repassava alguns dels seus triomfs en competicions mundials i estatals.

Cap a dos quarts de nou del vespre al mateix pavelló es va fer entrega dels premis als esportistes dels clubs amb tres categories: jove promesa, majors de 14 anys i destacat. Els premiats van ser els següents:

- Cambrils Club Natació:
Esportista promesa: Arnau Blanch
Esportista major de 14 anys: Annabel Otero
Esportista destacat: Alba Gallardo

- Cambrils Club Hoquei:
Equip categoria promesa: escola
Esportista major de 14 anys: Lluís Libiano

- Club Arquers Cambrils:
Esportista destacat: Marisa Carrillo

- Club Atletisme Cambrils:
Esportista promesa: Sílvia Gutiérrez
Esportista major de 14 anys: Xavier Crusells

- Club Bàsquet Cambrils:
Equip promesa: infantil masculí CB Cambrils - C. Vidal i Barraquer
Esportista major de 14 anys: Òscar Lázaro

- Club Cambrils Karate:
Esportista major de 14 anys: Sonia M. Campo

- Club Escola Judo de Cambrils:
Esportista promesa: Laura Estrada i Anton Llaveria
Esportista major de 14 anys: Carla García

- Club Esportiu Cambrils:
Esportista major de 14 anys: Xavier Mestre

- Club Patí Cambrils:
Equip promesa: Equip de xous
Esportista promesa: Marta Sorribas
Esportista major de 14 anys: Núria Plana

- Club Tir Olímpic:
Esportista major de 14 anys: Francisco López

- Unió d’Escacs Cambrils:
Esportista promesa: Gerard Vázquez
Esportista major de 14 anys: Robert Figueras

La festa va continuar al restaurant Mas Gallau i va comptar amb la presència de l’alcalde –Robert Benaiges–, el regidor d’Esports –Jordi Savall–, el president del Consell Esportiu del Baix Camp –Sebastià Bondia– i el director del Consell Català de l’Esport –Carles Manel Macián–. Abans del sopar es van atorgar els premis de reconeixement a la tasca esportiva de les entitats que han ascendit de categoria: al club Escola Futbol Veterans de Cambrils per l’ascens de l’equip aleví, que ha passat de Segona Divisió a Primera Divisió, i l’aleví, que ha passat de Primera Divisió a Preferent Catalana. També l’equip juvenil masculí del Club Handbol Cambrils ha pujat a la lliga catalana i, per últim, es va destacar l’ascens de segon equip a categoria superior de la Unió d’Escacs.

Enguany, el premi a la millor entitat esportiva de l’any es va repartir entre el Club Natació i la Penya Cicloturista. Abans del sopar també es va reconèixer un any més Ivan Cervantes i  Montse Lozano pels títols aconseguits la darrera temporada. Recordem que la gimnasta cambrilenca va quedar en primera posició al certamen Quatre Motors en competició internacional.
 
Durant el sopar es van passar unes fotografies dels diferents equips cedides per la Revista Cambrils i en les quals es podia veure com ha evolucionat l’esport cambrilenc en aquests 11 anys de la festa. Per cloure l’acte, el còmic Toni Albà, caracteritzat de rei d’Espanya, va fer riure tots els presents durant gairebé tres quarts d’hora.

Comenta aquest article