Informació general

Escolarització

La Unitat d'Escolarització Compartida reobrirà aquest dijous

L’alumnat que finalitza l’educació obligatòria pot retornar al centre per a rebre suport lectiu, orientació, i acompanyament tutoria

Per Redacció

La UEC es troba ubicada a les instal·lacions de l'Ateneu Juvenil
La UEC es troba ubicada a les instal·lacions de l'Ateneu Juvenil | Lluís Rovira i Barenys

La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) reobrirà les instal·lacions situades a la segona planta de l’Ateneu Juvenil a partir del dijous 4 de juny per oferir suport a alumnat i famílies de manera presencial per poder afrontar aquest final de curs escolar. La UEC ja ha elaborat un pla d’obertura del servei en la fase 2 de desescalada i compta amb espais adients per garantir les mesures de seguretat, neteja i control necessàries. Aquest servei educatiu especial ofereix la possibilitat d’una atenció presencial personalitzada o en petits grups per a l’alumnat i les famílies que ho necessitin. A més, l’alumnat que finalitza la seva etapa educativa obligatòria poden retornar al centre si ho vol per rebre suport lectiu, orientació i acompanyament tutorial amb les mesures i protocols establerts.

Com la resta de centres eductius, davant l’emergència sanitària, la UEC ha adaptat la seva manera de treballar fent un seguiment i atenció d’alumnat de manera telemàtica per poder afrontar el tercer trimestre de manera efectiva. Ara, tot i la reobertura de les instal·lacions, la UEC no deixarà d’oferir aquest suport telemàtic, donat que per l’alumnat significaria un trencament de la seva dinàmica de treball. L’esforç i la col·laboració del personal tècnic del servei, del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils, dels centres educatius del municipi, del Departament d’Educació de la Generalitat i de les famílies han permès que els alumnes hagin pogut continuar els seus estudis amb l’atenció individualitzada característica d’aquest servei i estiguin preparats per als diferents itineraris que hauran de prendre el nou curs.

El servei de la UEC de Cambrils s’ofereix a través de la cooperativa especialitzada en serveis socioeducatius SUARA SCCL. L'Ajuntament de Cambrils ha mantingut la relació amb l'empresa durant l'estat d'alarma per poder atendre l’alumnat durant el confinament.

Comenta aquest article