Informació general

Platges

S'intensifiquen les tasques de neteja i condicionament a les platges

Ahir dilluns al matí, operaris d'Ingesòl van dur a terme tasques de neteja a la platja del Regueral i a les altres platges de Llevant, com la del Cavet i Vilafortuny

Per Berta Ruiz

Màquines excavadores treballant a les platges de Ponent, ahir al matí
Màquines excavadores treballant a les platges de Ponent, ahir al matí | Cedida

Amb l'arribada del bon temps i una major afluència de gent a les platges –ara que ja es permet el bany dins de la fase 2 del desconfinament–, s'han intensificat les tasques de neteja al litoral cambrilenc. Ahir dilluns al matí, operaris d'Ingesòl van dur a terme tasques de neteja a la platja del Regueral i a les altres platges de Llevant, com la del Cavet i Vilafortuny. Per altra banda, ahir, també van estar treballant diverses màquines excavadores a la zona del litoral de Ponent per tal de dur a terme el seu condicionament. En aquest punt es va tractar d'un moviment de sorres i allisament del terreny que havia quedat molt malmès pels temporals de mar. A partir d'avui dimarts també s'intensificaran els treballs de neteja en aquesta zona del litoral.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis de l'Ajuntament –Lluís Abella– ha explicat a revistacambrils.cat que, "s'està treballant a marxes forçades i es va recuperant el temps perdut. El mar però, no ajuda, perquè treu canyes i branques on ja s'havia netejat". De fet, recordem que a meitats del mes d'abril, es van reprendre els treballs d'adequació i condicionament de totes les platges que s'havien iniciat abans del confinament total i que van quedar completament aturats amb la paralització de tota l'activitat. 

Diferents imatges dels treballs de neteja i condicionament, ahir al matí, tant al litoral de Ponent com al de Llevant

 

Comenta aquest article