Esports

Instal·lacions esport

Es preveu la reobertura del Palau Municipal d'Esports per al 8 de juny i la piscina pel dia 15

Aquest passat dissabte, el BOE ja publicava l'autorització per a la reobertura de piscines a les zones que estiguin a la fase 2 per la "pràctica esportiva individual, sempre sense contacte físic i mantenint les mesures de seguretat"

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la piscina del Palau Municipal d'Esports
Imatge d'arxiu de la piscina del Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

L'avanç en les diferents fases del desconfinament està portant la reobertura progressiva dels diferents equipaments. Aquest passat dissabte, el BOE ja publicava l'autorització per a la reobertura de piscines a les zones que estiguin a la fase 2 per la "pràctica esportiva individual, sempre sense contacte físic i mantenint les mesures de seguretat i protecció" i la distància de seguretat de dos metres. Segons el butlletí, quan la piscina es divideixi en carrils d'entrenament "s'habilitarà un sistema d'accés i control que eviti l'acumulació de persones" i, en qualsevol cas, s'haurà de "respectar el límit del 30% de capacitat d'aforament d'ús esportiu de cada piscina". 

En les instal·lacions esportives cobertes es permet "la pràctica esportiva individual o aquelles pràctiques que es puguin desenvolupar per un màxim de dues persones" en aquelles modalitats que ho requereixin sempre que no comportin "contacte físic". A més, el Butlletí Oficial de l'Estat limita al 30% la capacitat d'aforament de les instal·lacions esportives" i exigeix tenir un sistema d'accés que eviti l'acumulació de persones.

A Cambrils, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Natàlia Pleguezuelos– ha explicat a revistacambrils.cat que, "en principi, està previst que les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports es poguessin reobrir el proper 8 de juny. Però com també es faran les inscripcions per als casals d'estiu –per evitar col·lapses–, potser ho farem de forma esgraonada i la piscina es podria reobrir el 15 de juny".