Informació general

Aparcament

S'activen, a partir d'avui, les zones blaves al Port i a la Vila i l'aparcament taronja de l'Ermita

Per Redacció

Parquímetre a la Rambla de Jaume I
Parquímetre a la Rambla de Jaume I | Lluís Rovira i Barenys

Des d'avui dilluns, a partir de les 10 hores, es reactiven algunes zones blaves i taronges del municipi que s'havien suspès des del passat 14 de març. De moment, l'horari i els carrers regulats amb zona blava i taronja seguiran sent els mateixos de la temporada d'hivern.

Zones blaves al Port

Així doncs, la zona blava al Port s'activa als següents carrers: avinguda dels Països Catalans, al carrer de les Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla de Jaume I i la plaça d'Aragó. L'horari en aquests carrers és de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores i de les 17 a les 20 hores; mentre que els dissabtes és de les 10 a les 13 hores. Les tarifes del tiquet normal és de 1,10 euros l'hora (màx 4h - 4,40 euros ); per als residents de Cambrils és de 0,30€ l'hora (màx 4h - 1,20 euros).

Zones blaves a la Vila

La zona blava als carrers de la Vila s'activa als següents carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, carrer de Pere III, carrer del Vi, a un tram del passeig d'Albert, a la plaça de Carles Roig, a un tram de l'avinguda de la Independència i a l'avinguda de Josep Vidal i Barrarquer (Eixample Vila). Serà el mateix horari: de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores i de les 17 a les 20 hores; mentre que els dissabtes és de les 10 a les 13 hores. Les tarifes del tiquet normal és de 1,10 euros l'hora (màx 2h - 2,20 euros); per als residents de Cambrils és de 0,30 euros l'hora (màx 2h - 0,60 euros).

Zona taronja a l'aparcament de l'Ermita

La zona taronja que s'activa és la de l'aparcament de l'Ermita que disposa de 24 places. El preu del tiquet és de 0,25 euros l'hora, (màx. 1,50 euros 6h), de dilluns a dissabte matí de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Els parquímetres actius es netejaran i desinfectaran de forma regular durant el dia. Per tal d’evitar el contacte, es recomana a la població fer ús del pagament de la zona blava i taronja mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar App.

Comenta aquest article