Informació general

Brutícia

Una bateria de contenidors de Vilafortuny convertida en abocador urbà

La zona de contenidors que hi ha a meitat del carrer del castell de Palautordera acull restes vegetals i objectes de tota mena

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la runa acumulada al costat de la bateria de contenidors, ahir a la tarda
Aspecte de la runa acumulada al costat de la bateria de contenidors, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

La zona de contenidors que hi ha a meitat del carrer del castell de Palautordera, a Vilafortuny, s'ha convertit en una mena d'abocador urbà. Al costat de la filera de contenidors que hi ha hi havia un contenidor per a restes de poda que l'estiu de l'any passat va ser retirat d'aquest lloc. Hi ha gent que tot i no haver-hi el contenidor per a les restes de poda, continuen llançant-hi tota mena de deixalles vegetals procedents dels jardins particulars. Així hi ha volgut denunciar un veí de la zona a revistacambrils.cat que ha explicat que de manera continuada apareixen aquests abocaments de deixalles i que de tant en tant passa un vehicle i els retira. Aquest veí, però, no entén perquè es va retirar el contenidor que fins fa un any hi havia en aquest indret.

A banda d'aquests abocaments de restes vegetals, al costat dels contenidors també hi ha gent que hi diposita objectes i andròmines diverses. Possiblement, el fet que la zona immediatament contigua als contenidors sigui un solar sense edificar afavoreix l'acció incívica. Entre una cosa i l'altra, però, l'aspecte d'aquesta zona és lamentable. El més sorprenent de tot plegat és que, a prop d'aquest lloc, en uns carrers propers, hi ha contenidors per a recollir les restes de poda però, pel que ers veu, hi ha qui prefereix deixar-les al terra d'aquest indret.

Comenta aquest article