Informació general

Mobilitat

Les zones blaves tornaran a funcionar a partir del dilluns 25 de maig

La decisió, segons s'ha informat des de l'Ajuntament de Cambrils, respon a la necessitat de rotació d’aparcament derivada de la reactivació dels eixos comercials

Per Redacció

Parquímetre al carrer de Pau Casals
Parquímetre al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Algunes de les zones blaves i taronges de Cambrils es reactivaran a partir del proper dilluns, 25 de maig, després de 70 dies de gratuïtat per facilitar el confinament de la ciutadania. El municipi és un dels darrers del territori en tornar reactivar el servei que havia quedat suspès des del 14 de març. La decisió, segons s'ha informat des de l'Ajuntament de Cambrils, respon a la necessitat de rotació d’aparcament derivada de la reactivació dels eixos comercials i l’increment de la mobilitat a mesura que avança el desconfinament.

Els parquímetres actius es netejaran i desinfectaran de forma regular durant el dia. Per tal d’evitar el contacte, es recomana a la població fer ús del pagament de la zona blava i taronja mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar App.

De moment, l’horari i carrers regulats amb zona blava i taronja seguiran sent els mateixos de la temporada d’hivern.

ZONA BLAVA

Zona Platja

Carrers: Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I i pl. Aragó.

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h.

Tarifes:

tiquet Normal 1,10€ l'hora (màx 4h - 4,40€)

tiquet Residents de Cambrils 0,30€ l'hora (màx 4h - 1,20€)

Zona Vila

Carrer: Mossèn Jacint Verdaguer; Pere III; del ví; tram pg. Albert; pl. Carles Roig; tram av. Independència; av. Vidal i Barrarquer.

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h.

Tarifes:

tiquet Normal 1,10€ l'hora (màx 2h - 2,20€)

tiquet Residents de Cambrils 0,30€ l'hora (màx 2h - 0,60€)

ZONA TARONJA

Aparcament de l'Ermita, 24 places. 0,25€ l'hora, (màx. 1,50€ 6h). de dilluns a dissabte matí de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Comenta aquest article