Informació general

Hoteleria

BEST Terramarina, el primer hotel vacacional de la Costa Daurada que obrirà les portes

Per Redacció

Imatge de l'hotel BEST Terramarina, a La Pineda (Vila-seca)
Imatge de l'hotel BEST Terramarina, a La Pineda (Vila-seca) | Cedida

L'hotel BEST Terramarina, de quatre estrelles i situat a primera línia de la platja de La Pineda (Vila-seca), obrirà les portes el proper 5 de juny, convertint-se així en el primer hotel dedicat exclusivament al turisme vacacional que rebrà clients a la Costa Daurada aquest any 2020 amb l'inici de desescalada per la Covid.

L'hotel, reformat totalment l'any passat, obrirà les 102 habitacions i tots els serveis, com la terrassa chill out, el bar amb vistes sobre el Mediterrani, la piscina per a adults, la de nens i el solàrium. El restaurant, amb show cooking en directe, amb menjar nacional i internacional, també estarà obert i, com la resta d'instal·lacions, s'adaptaran segons les noves directrius i recomanacions realitzades pel Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). A més, la companyia BEST Hotels ha ideat un protocol d'actuació propi amb mesures afegides de seguretat i salut que inclou, per exemple, un curs de formació impartit per la pròpia cadena

BEST Hotels a tots el seu equip humà per assegurar que el funcionament de l'hotel sigui el correcte i, tant els treballadors, com els hostes, respectin les noves directrius de seguretat i puguin gaudir de les instal·lacions amb total tranquil·litat i la màxima comoditat.

Per a aquesta obertura i amb l'objectiu d'incentivar els clients de la província de Tarragona –els únics que fins al moment podran accedir a l'hotel per les restriccions de moviments entre províncies–, la cadena BEST Hotels ofereix una promoció excepcional. Joan Alcubilla, Director General i Comercial de Best Hotels afirma que "el nostre objectiu és anar a poc a poc obrint més establiments en funció de les directrius del Govern. Com a mínim volem obrir un establiment en cada una de les destinacions turístiques on tenim presència". Afegeix que "aquesta primera obertura ens servirà per comprovar, a la pràctica, com apliquem tots els nous protocols de seguretat i salut. Desitgem fer-los compatibles amb el benestar dels nostres hostes perquè se sentin còmodes i gaudeixin de les merescudes vacances. Sabem que venen a relaxar-se i a gaudir de la magnífica platja de la Pineda".

Actualment, la cadena hotelera BEST Hotels, gestiona 35 hotels entre Espanya i Andorra. A la Costa Daurada, concretament, té 13 hotels amb més de 4.000 habitacions totalment renovades en els últims 5 anys.

 

Comenta aquest article