Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Biblioteca

El 25 de maig s'iniciarà el servei de préstec a les biblioteques de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant amb reserva i cita prèvia

El dimecres 20 de maig es podrà començar a sol·licitar el préstec de documents per telèfon, correu electrònic i a través del Whatsapp d’aquests equipaments

Per Redacció

Imatge de la façana del Centre Cultural Infant Pere, que acull la biblioteca municipal de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la façana del Centre Cultural Infant Pere, que acull la biblioteca municipal de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida (Teo Castillo)

Seguint les recomanacions tècniques dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit restablir el servei de préstec de les biblioteques municipals (de la Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant i de la Biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs) amb el calendari següent:

  • A partir del dimecres 20 de maig, la ciutadania podrà sol·licitar el préstec de documents per telèfon (678 806 010), de dilluns a divendres, de 10 a 13h; per correu electrònic (bibhospitalet@vandellos-hospitalet.cat) o a través del Whatsapp de la biblioteca. Aquest servei d’atenció s’oferirà a les persones usuàries de les  dues biblioteques.
  • A partir del dilluns 25 de maig, s’iniciarà el servei de préstec pròpiament dit, mitjançant el sistema de cita prèvia, per evitar cues o aglomeracions. A l'Hospitalet de l'Infant, es lliuraran els documents prèviament sol·licitats al vestíbul de la biblioteca; i a Vandellòs, al vestíbul de Ca la Torre.

A l’Hospitalet de l’Infant, les persones usuàries hauran de retornar els seus documents a través de la bústia de devolució de la biblioteca, oberta tot el dia; i a Vandellòs, a Ca la Torre, de dilluns a divendres, de 10 a 13h. 

Per tal de garantir la seguretat, els documents retornats pels usuaris es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies. Passat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat.

A mesura que avancin les fases del pla de desconfinament, l’Ajuntament adoptarà noves mesures en relació amb l’activitat de les biblioteques municipals. De moment, els usuaris i usuàries no poden tenir accés en cap cas a la col·lecció general de documents de les biblioteques ni utilitzar els seus espais. Tampoc és permès l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius. A més, estan suspeses les activitats culturals a les biblioteques i el servei de préstec interbibliotecari.

Comenta aquest article