Societat

El Palau d'Esports acollirà aquest diumenge la festa de Carnaval per als més joves

Per Redacció

Els AMPA dels quatre centres públics de primària cambrilencs, el Joan Ardèvol, el Marinada, el Cambrils i el Guillem de Fortuny, ja tenen a punt la festa de Carnaval escolar que se celebrarà aquest proper diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports. La festa es farà de 2/4 de 5 fins a 2/4 de 9 del vespre i comptarà, primer de tot, amb l'actuació del grup d'animació Galagongo que faran un espectacle d'animació. A partir de 2/4 de 7 es posarà en marxa una disco mòbil perquè tant els pares com els alumnes puguin ballar. La festa disposarà de servei de bar.

Entre tota la canalla disfressada se sortejaran regals. S'ha previst l'entrega d'un regal per cadascun dels cicles escolars. Així doncs, hi haurà un regal per als alumnes del cicle de preescolar, un dels de primer i segon, un per als de tercer i quart i un per als de cinquè i sisè. Entre els pares que vagin disfressat també es lliurarà un premi, que serà decidit per un jurat.

Des d'aquest passat dilluns ja estan a la venda a les seus de les AMPA els tiquets d'entrada a la festa de Carnaval al preu de 2 euros per al socis i de 4 euros per als no socis. Les entrades comprades a la taquilla el mateix diumenge valdran 4 euros tant per als socis de les AMPA com per als no socis.

Comenta aquest article