Esports

L'entrenador de l'Oleastrum, Sabino Noval, deixa el club

Per Ferran TusetL'entrenador Sabino Noval, a la dreta, en un entrenament de principi de temporada
El passat dilluns, de comú acord i a causa dels problemes econòmics que pateix el club, deixava de ser entrenador del CF Oleastrum Sabino Noval, que s'havia reincorporat al club a principis d'aquesta temporada. En els 20 partits en què ha dirigit l'Oleastrum, l'equip ha aconseguit 5 victòries, 4 empats i 11 derrotes; l'Oleastrum ha marcat 15 gols –l'equip menys golejador del grup sisè de Primera Territorial– i n'ha encaixat 31. Actualment, l'equip es troba situat al tretzè lloc de la classificació amb 19 punts i a tan sols 1 punt de la zona de descens.

Des d'ahir mateix, es va fer càrrec de l'equip el cambrilenc Joan Ferraté "Rufino", home suficientment conegut en el món futbolístic local i provincial. Anteriorment ja havia estat entrenador de l'Oleastrum, concretament des de setembre fins a finals de novembre de 2002 i paradoxalment va ser substituït en aquelles dates pel fins ahir entrenador Sabino Noval.

El primer partit que li tocarà dirigir al nou entrenador, el pròxim diumenge, a l'estadi municipal de Cambrils, és el que enfrontarà l'Oleastrum amb la Sénia, equip situat en el darrer lloc de la classificació del grup sisè, amb tan sols 11 punts.

Comenta aquest article