Informació general

Donació

Vila-seca acollirà dissabte una campanya de donació de sang en favor del cambrilenc Adrià Valadés

També hi haurà disponible la inscripció al registre de donants de medul·la òssia, dins la campanya de suport a l’Adrià

Per Redacció

Cartell de la campanya de donació de sang
Cartell de la campanya de donació de sang | Cedida

Vila-seca s’ha sumat, juntament a altres poblacions, a oferir un espai per a garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Tot i que en aquests moments la reserva per a poder fer donacions ja està complerta, la donació de sang a Vila-seca es podrà fer el dissabte 16 de maig al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h. 

A més de la donació de sang, Vila-seca participa a la campanya per a donar suport a l’Adrià Valadés, el xiquet cambrilenc de 6 anys, que pateix leucèmia. A més de sang, les persones com l’Adrià necessiten també altres components sanguinis i un transplantament de medul·la òssia. Prèviament a la donació de sang, qui ho desitgi i sigui una persona sana menor de 40 anys, podrà inscriure’s com a donant al registre de donants de medul·la òssia. 

Per a la tranquil·litat dels donants, el Banc de Sang i Teixits recorda que la donació es farà amb totes les mesures de seguretat possibles: es demanarà als donants que es rentin les mans, es recomana que emplenin el formulari des de casa, se’ls prendrà la temperatura i els sanitaris, per la seva banda, portaran guants i mascareta.

Comenta aquest article