Informació general

Controls

La Policia Local interposa 43 denúncies a conductors i 18 denúncies a vianants durant la primera setmana de maig

Per altra banda, aquest vespre, se sabrà si el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i, per altra banda, l'Alt Pirineu i l'Aran poden passar a la fase 1 a partir del dilluns 11 de maig

Per Redacció

Image d'un vehicle policial
Image d'un vehicle policial | Cedida

La Policia Local ha realitzat, de l'1 al 7 de maig, un total de 31 controls amb el resultat de 43 denúncies. Per altra banda, els agents de la Policia Local també han dut a terme un total de 28 serveis de vigilància sobre el comportament dels ciutadans en aquests primers dies en els que està permesa la sortida al carrer –per a passejar o fer esport– per franges horàries i per edats. D'aquests serveis, s'han interposat un total de 18 denúncies. 

Aquest vespre se sabrà si el Camp de Tarragona passa a la fase 1, el proper dilluns 11 de maig

Per altra banda, molt probablement aquest vespre, se sabrà si el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i, per altra banda, l'Alt Pirineu i l'Aran poden passar a la fase 1 a partir del dilluns 11 de maig i la resta de les àrees sanitàries de Catalunya es queden a la fase 0. Aquestes són tres de les regions sanitàries de Catalunya que el Govern de la Generalitat ha proposat perquè facin aquest pas, donat que estan en una situació de risc baix. Es mesuren indicadors com la seva capacitat assistencial i criteris epidemiològics. El Ministeri de Sanitat haurà de valorar si aquestes zones compleixen els paràmetres sanitaris establerts. En cas que el Ministeri de Sanitat doni el vistiplau, el proper dilluns 11 de maig, aquests territoris faran un pas més en el desconfinament amb menys restriccions en l'àmbit comercial i hoteler. 



 

Comenta aquest article