Informació general

Mobilitat

S'enderroca l'estructura del peatge de l'autopista a l'accés de Cambrils

Dues màquines han iniciat l'enderroc, aquest matí, i han fet caure la marquesina metàl·lica que protegia les màquines del peatge

Per Lluís Rovira i Barenys

L'enderroc de l'estructura del peatge de l'autopista s'ha iniciat aquest matí
L'enderroc de l'estructura del peatge de l'autopista s'ha iniciat aquest matí | Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí s'ha començat a derruir l'estructura del peatge de l'accés i de la sortida del peatge de l'autopista Ap-7 a Cambrils. Dues màquines han iniciat l'enderroc fent caure la marquesina metàl·lica que es recollida per una empresa de ferralla. es preveu que avui mateix quedi enllestida la demolició i que demà ja es pugui fer servir aquest accés que avui roman tancat en motiu d'aquestes obres.

Aquest passat dilluns ja es va enderrocar la marquesina del peatge de Tortosa i avui, tal com ja ho havia anunciat la demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, tocava fer-ho a Cambrils. Aquest peatge d'entrada i de sortida de l'autopista Ap-7 situat a Cambrils va deixar de funcionar l'1 de gener d'enguany, en motiu de l'entrada en vigor de la gratuïtat de l'autopista Ap-7 en el tram que va des de Cambrils a Alacant. Les barreres es van treure aquell dia i l'entrada i sortida pels llocs de peatge cambrilencs van passar a ser gratuïts des de llavors després de 45 anys de pagar peatge. D'altra banda, el tram de l'Ap-7 que va des de Vila-seca fins a La Jonquera acaba la concessió d'aquí a un any, concretament l'agost de 2021.

Moment en què les màquines fan caure una part de la marquesina del peatge de l'autopista / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article