El CB Cambrils aconsegueix una important victòria a la pista de La Salle de Reus

Imatge del partit disputat entre el Cambrils i el Viladecans, ahir a la tarda, a l'Estadi Municipal

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Viladecans 2

El Viladecans es va avançar al marcador al minut 2 de partit i abans del primer quart de partit ja guanyava per un 0 a 2. El Cambrils va igualar el partit a la segona part gràcies als gols marcats per Pedro, al minut 48, i per Isma, al minut 71. L'expulsió del jugador local Chechu, minuts després del gol de l'empat, va frenar la remuntada del Cambrils.

Primera Territorial

Remolins 4 - CF Oleastrum 1

El gol en pròpia porteria del jugador de l'Oleastrum Cuerva, al primer minut de partit, va condicionar la resta de l'encontre. A la mitja hora el Remolins ja guanyava per 3 a 0. El jugador de l'Oleastrum, Alejandro, va fer el gol de l'honor a la segona part.

Tercera Territorial

Miami 3 - Vilafortuny 0

Les baixes de tres defenses va condicionar el joc del Vilafortuny. El Miami va aconseguir dos gols de penal, el primer d'ells al primer minut de joc. Tot i que continua al segon lloc de la classificació, el Vilafortuny està travessant per una certa mala ratxa que el seu entrenador, Toni Romera, confia que es trenqui aquest proper diumenge amb la visita del líder, el Despertaferro.

Sènior masculí A

La Salle Reus B 57 - CB Cambrils 69

El sènior masculí A del CBC va sumar ahir diumenge una nova victòria davant els reusencs de La Salle. Des de l'inici, els homes de Neila van sortit motivats, i els primers 20 minuts van estar claus per aconseguir la màxima diferència en el resultat, que en ocasions va arribar a més de 20 punts. El primer equip, es troba a només dues victòries de la part alta de la classificació, i el proper divendres 23 de febrer jugarà al pavelló el partit que tenia aplaçat amb l'AAEETT Valls.

Sènior femení

TGN Bàsquet B 39 - CB Cambrils 31

Hoquei

Sant Ramon de Vilafranca 7 -Cambrils C.H. 2

Aquest cap de setmana el Cambrils CH ha ensopegat a la pista del CP Sant Ramon de Vilafranca, per 7 gols a 2. Els gols de l'equip cambrilenc van anar a càrrec de Joan Roig i Jordi Carbó. La setmana que ve no es disputarà cap partit, ja que el pavelló està ocupat amb motiu de la celebració de la festa de Carnaval.