Informació general

Confinament

La Policia Local interposa gairebé 200 denúncies per incomplir el confinament, durant el mes d'abril

Aquest dissabte van ser denunciades nou persones que es van traslladar a Cambrils sense causa justificada

Per Redacció

Control policial a un dels accessos d'entrada a Cambrils
Control policial a un dels accessos d'entrada a Cambrils | Cedida

Durant el mes d’abril, la Policia Local ha realitzat un total de 209 controls i ha interposat 196 actes de denúncies per incompliments de les restriccions de mobilitat. Des que va començar el confinament, entre els mesos d’abril i març, el nombre de controls arriba a 375 i les denúncies interposades sumen un total de 343.

Es reforcen els controls durant el pont de l'1 de maig

D’altra banda, durant el pont de l’1 de maig s’han reforçat els controls tant en els accessos del municipi com en la zona urbana i s’han realitzat 26 denúncies més. El divendres dia 1 maig, la Policia Local va denunciar tres persones que estaven dins d’un bar del barri del Port consumint i el dissabte dia 2 va denunciar sis persones que estaven a Cambrils sense causa justificada (tres de la comarca del Solsonès, un de la comarca de l’Urgell, un de la Conca de Barberà, un de Mont-roig i un de Salou). A més, el dissabte es van immobilitzar quatre vehicles per circular sense documentació obligatòria (3 d'ells estan al dipòsit municipal), i es van denunciar tres conductors per conduir sense permís de conducció i tres ocupants de vehicles per tinença de drogues.

Entre les denúncies de l’abril, destaquen un grup de persones de la mateixa família que estaven fent una celebració en un establiment de restauració, una persona que alterava l’ordre en un supermercat i tenia un ordre de cerca judicial de localització de domicili per haver robat en vehicles i trasters de Reus, persones d’altres municipis que estaven a Cambrils sense justificació, persones que s’havien allunyat de casa seva més del permès sense cap dels motius previstos, propietaris d’establiments que han obert sense respectar les normes de seguretat.

Actuacions durant l'episodi de pluges de l'abril

La Policia també va fer diverses actuacions amb motiu de les pluges del 21 i 22 d’abril i va col·laborar en els treballs dels bombers per accedir a un habitatge d’una persona que havia caigut i un podia es podia aixecar per obrir, entre altres serveis.

Comenta aquest article