Esports

L’atleta cambrilenc Òscar Gargallo, bronze als 60 metres tanques al campionat de Catalunya

Per Pere Ferrando



Moment de la prova de 60 metres tanques del Campionat de Catalunya, celebrat el passat diumenge
Aquest passat diumenge, 11 de febrer, es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el campionat de Catalunya absolut en pista coberta. El màxim esdeveniment esportiu de l’atletisme català en pista coberta comptava amb la representació d’un atleta del Club Atletisme Cambrils: l’Òscar Gargallo, que participava a la prova dels 60 metres tanques.

A la segona semifinal Òscar Gargallo assolia la tercera posició amb un registre de 8”98, que representava ser la seva millor marca de la temporada. Amb aquesta posició també es classificava per disputar la final amb la quarta millor marca de tots els participants.

Dues hores més tard es posava a la línia de sortida junt amb els millors atletes catalans de l’especialitat. En una cursa en progressió, va acabar en una magnífica tercera posició amb la qual aconseguia la medalla de bronze i tornava a assolir una nova millor marca de la temporada amb 8”90.

La medalla de bronze assolida per l’Òscar és el millor resultat assolit mai per un atleta masculí del club en un Campionat de Catalunya absolut. Personalment, l’Òscar ja havia pujat al pòdium en categories inferiors. Però aquesta medalla és el premi a la constància i dedicació a l’esport de l’atletisme que el porta a ser l’atleta més fidel als colors del club. L’Òscar ja fa 20 temporades que està vinculat a l’entitat del Club Atletisme Cambrils. Un clar exemple de longevitat esportiva.

Tres posicions de pòdium al campionat territorial infantil per equips

D’altra banda, dissabte, 10 de febrer, es disputava a Camp Clar el campionat territorial infantil per equips. El Club Atletisme hi participava amb un equip infantil masculí i dos equips infantils femenins. Els resultats van ser altament positius, ja que l’equip masculí va assolir la segona posició i els equips femenins van acabar en segona i tercera posició final. Aquests resultats favorables són una clara injecció moral de cara al, campionat de Catalunya que es disputarà d’aquí a dos caps de setmana.

Comenta aquest article