Esports

La judoka cambrilenca Carla Garcia, bronze al campionat de Catalunya

Per Miquel A. Díaz

El passat dissabte, 10 de febrer, durant tot el matí a les instal·lacions esportives Llars Mundet de Barcelona es va disputar el campionat de Catalunya en la categoria sub 20, júnior. La categoria sub 20 integra els esportistes nascuts els anys 1990, 1989 i 1988, i Carla Garcia enguany era de les judokes més joves en aquesta categoria.

Carla Garcia es va estrenar en aquesta competició, ja que enguany ha saltat de categoria deixant enrere la categoria cadet en la qual l’any passat va arribar a assolir el bronze estatal. Els seus entrenadors han decidit també que canviés de categoria de pes i ha passat a competir en un pes superior, -63 kg, perquè la seva constitució física i muscular començava a demanar un canvi a un pes superior.

Garcia va disputar quatre combats, dels qual en va guanyar dos i en va perdre dos. En la primera eliminatòria la Carla va guanyar el primer combat i va perdre el segon, aconseguint així passar a la semifinal. En semifinals va perdre amb la campiona d’Espanya cadet -63 kg de l’any passat, la qual cosa li tancava les portes per lluitar pel primer i segon lloc, i optava a lluitar per la medalla de bronze, que va assolir bastant facilment al quart combat.

La judoka del Club Escola de Judo Cambrils amb aquesta medalla ha aconseguit la plaça per formar part de la selecció catalana júnior en el seu pes i poder disputar la fase de sector del campionat d’Espanya que se celebrarà el proper 24 de febrer en Múrcia.

Comenta aquest article