Societat

Coronavirus

La Policia Local ha fet 78 felicitacions a la canalla en període de confinament i acaba avui aquest servei

Per Lluís Rovira i Barenys

Una de les felicitacions de la Policia Local, Mossos i Bombers, al barri de la Parellada, aquest mes d'abril
Una de les felicitacions de la Policia Local, Mossos i Bombers, al barri de la Parellada, aquest mes d'abril | Josep M. Ferrando

La Policia Local ha anunciat que avui deixarà de fer el servei de felicitacions a la canalla que ho sol·licitaven i que ha dut a terme en aquest període de confinament. Segons la pròpia Policia Local, "aquesta iniciativa responia al a voluntat de recolzar els infants confinats a Cambrils". Segons expliquen, la Policia Local, alguns cops amb el suport dels Mossos i dels Bombers, ha fet un total de 78 serveis de felicitacions. En alguns dels casos s'ha tractat de xiquets i xiquetes amb autisme, síndrome de Down o càncer.

Aquesta iniciativa es va començar a posar en pràctica a finals del passat mes de març. A través de les xarxes socials es van veure felicitacions de Policies Locals i Mossos fen sonar les sirenes a les poblacions de Montcada i Reixac i la Garriga. La Policia Local de Cambrils va seguir aquest mateix model i a principis d'aquest mes d'abril ja es van començar a veure aquestes actuacions a diferents indrets de la població. Des d'un primer moment des de l'Ajuntament es va voler precisar que no es tractava d'un nou servei de la Policia Local i que únicament es farien aquestes felicitacions prèviament sol·licitades sempre que els serveis de la pròpia policia ho permetessin.

Comenta aquest article