Informació general

Hoteleria

El complex turístic-hoteler Mas Gallau ampliarà les seves instal·lacions i serveis

Per Berta Ruiz

Imatge de l'hotel Mas Gallau
Imatge de l'hotel Mas Gallau | Cedida

El complex turístic-hoteler Mas Gallau ampliarà les seves instal·lacions i serveis. La sessió plenària telemàtica del passat 27 d'abril va aprovar diferents punts en matèria d'urbanisme. Un dels més destacats va ser l'aprovació inicial d'una modificació puntual del POUM dins de l'àmbit d'aquest establiment hoteler –que es troba a tocar a l'A7 en la seva entrada a Vilafortuny–. Tal com va explicar el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils –Enric Daza– "l'objecte d'aquesta qualificació és aglutinar tots els serveis que ofereix el Mas Gallau", així com també augmentar el seu nombre d'habitacions que passaria de 40 a 80. Segons va dir Daza, "l'objectiu és fomentar el turisme de convencions, ampliar l'oferta hotelera de qualitat i desestacionalitzar la temporada". En detalls, el regidor d'Urbanisme va dir que l'edificació màxima serà de 1.950 metres amb una planta baixa més dues alçades. Es complementarà amb serveis, despatxos, sales de convencions, gimnàs i espais per al golf. Daza va afegir que, "permetrà garantir l'actual activitat que s'hi ofereix durant tot l'any". 

El regidor no adscrit –Joan M. Artigau– es va abstenir en aquest punt argumentant que tenia poca informació sobre aquesta modificació i que les explicacions donades havien estat molt ambigües. El portaveu del PP –David Chatelain– va dir que aquesta modificació feia molt temps que anava tombant pels despatxos i que, finalment, la propietat ha acatat les prescripcions de l'Ajuntament. Chatelain va recolzar el punt perquè servirà per millorar l'oferta hotelera de Cambrils. Des del PSC també es van mostrar favorables al punt, així com Cs. Juan Carlos Romera va celebrar que s'empenyi amb força l'oferta hotelera al municipi. 

Habitatge protegit a l'àmbit de La Bòbila

Un altre dels punts en matèria d'urbanisme va ser l'aprovació provisional de la modificació puntual del POUM referent a l'àmbit de La Bòbila. Segons va explicar Enric Daza, es pretén assolir sostre edificable per a la construcció d'habitatge protegit. El regidor no adscrit –Joan M. Artigau– va donar suport a la proposta per facilitar aquest habitatge protegit i de proximitat per a la gent de Cambrils. Tant el PP, com el PSC i Cs també es van sumar a l'acord. 

Comenta aquest article