Informació general

Coronavirus

El consistori crea un espai web especial amb tota la informació de la Covid-19

Per Redacció

Imatge del nou espai web
Imatge del nou espai web | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha creat un espai web especial sobre la Covid-19 que agrupa tota la informació municipal relacionada amb la crisi sanitària i també recull enllaços a recursos d’altres administracions que poden ser d’interès per la ciutadania i empresariat de Cambrils. El web https://www.cambrils.cat/coronavirus s’estructura en dos blocs i en diferents apartats perquè la ciutadania pugui trobar els continguts ordenats per temes.

Al primer bloc s’hi poden trobar les diferents mesures que s’han pres per evitar la propagació del coronavirus i per fer front a la crisi social i econòmica. Dins d’aquest espai hi han apartats dedicats a mesures econòmiques, preguntes i respostes sobre lloguers i hipoteques, mesures socials, recursos per a empreses i autònoms, la llista de comerços que ofereixen servei a domicili, el transport públic, la protecció i seguretat ciutadana, la formació en línia i les activitats culturals. El segon bloc recull informació i recomanacions sanitàries sobre les precaucions que cal prendre per no contagiar-se, l’alimentació i l’activitat física durant el confinament, i les normes que cal seguir per portar a terme el desconfinament progressiu des del 27 d’abril.

Nou correu electrònic per a comunicacions relacionades

D’altra banda, l’Ajuntament de Cambrils ha habilitat un nou correu electrònic de contacte per comunicacions relacionades amb la crisi sanitària i les mesures extraordinàries adoptades. Les consultes es poden fer escrivint al correu covid19@cambrils.org o bé omplint el següent formulari https://www.cambrils.cat/coronavirus/queda-t-a-casa-1/contacta-amb-nosaltres.

Aquest nou canal de comunicació s’afegeix al telèfon d’atenció ciutadana 010 o 977794579 (amb horari ampliat de 8 a 18 hores) i a la seu electrònica (https://seu.cambrils.cat). Molts departaments també han facilitat telèfons directes que es poden trobar al mateix web especial. També es pot seguir tota l’actualitat per les xarxes socials de l’Ajuntament i l’emissora municipal Ràdio Cambrils.

Comenta aquest article