Esports

Esports

La regidoria d'Esports se suma al Dia de l'Educació Física a Casa amb la sessió Zumkids

Per Redacció

Imatge del cartell de l'activitat prevista per aquesta tarda
Imatge del cartell de l'activitat prevista per aquesta tarda | Cedida

La regidoria d’Esports de Ajuntament de Cambrils se suma al Dia de l’Educació Física al Carrer, que enguany es converteix en el Dia de l’Educació Física a Casa, amb la sessió Zumkids adreçada a nens i nenes. L’activitat esportiva es podrà seguir en directe avui dimarts a les 19:30 hores pel canal de Youtube del departament.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que és molt important mantenir un estil de vida actiu i fer activitat física durant el confinament per mantenir la salut física i mental. En aquesta línia, el departament continua apostant per fomentar la pràctica esportiva a casa i en aquest cas s’adhereix a la campanya del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya (COPLEFC).

Des que es van haver de tancar les instal·lacions la regidoria penja entre 6 i 8 sessions esportives diàries a Youtube i les xarxes socials realitzades pels monitors i monitores del Palau Municipal d'Esports. A més, el passat diumenge es van celebrar 12 hores solidàries d’activitat física en benefici de la campanya Cambrils Respon. La iniciativa va tenir 1.700 visualitzacions i va servir per recaptar fons per atendre necessitats bàsiques de la població. 

Comenta aquest article