Esports

El campionat de Catalunya de tir amb arc reuneix més de 180 arquers a Cambrils

Per Judit PinazoArquers comprovant els seus tirs en una de les proves del campionat de Catalunya disputat aquest cap de setmana a Cambrils
La tarda del passat dissabte i durant tot el dia d'ahir el Palau Municipal d'Esports va acollir la celebració del campionat de Catalunya de tir amb arc. En la competició hi van participar un total de 180 arquers, un nombre que ha batut el rècord de participació dels 40 anys d'història del campionat.

Diumenge al matí van celebrar-se les proves de major presició –arc recorbat i arc compost– i les puntuacions entre els participants
van ser molt bones, tal i com va explicar Josefina Cuadrat, membre del Club d'Arquers de Cambrils, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "s'ha de ser molt precís perquè hi ha dianes que no superen el diàmetre d'una moneda de 10 cèntims d'euro".

Entre els 180 arquers participants, s'hi podia trobar el campió i el subcampió
del campionat d'Espanya de tir amb arc –César Gomez i Josep Reche respectivament–. Segons Josefina Cuadrat, la presència d'aquests dos professionals ha estat tot un orgull per al Club d'Arquers de Cambrils.

Recordem que el passat mes de gener el Palau Municipal d'Esports ja va ser l'escenari de diverses proves del campionat nacional de tir amb arc. Concretament s'hi van celebrar la segona tirada de la Lliga Estatal Postal, la quarta prova del campionat de Catalunya i una prova puntuable per al campionat provincial.

Resultats de la jornada

Pel que fa als resultats, cal destacar que en la jornada de dissabte, el cambrilenc Francisco Javier Cortés Galera va aconseguir la primera posició en la categoria sènior d'estàndard. Pel que fa a la jornada d'ahir diumenge, en la categoria de recorbat sènior dones, cal destacar la tercera posició de la cambrilenca Vedrana Reichenbach. En la mateixa categoria, però masculina, la primera posició va ser per Joan Valls i Graells. Pel que fa a la categoria femenina d'arc compost, Elena Garcia Muñoz va aconseguir la primera posició i el primer lloc de compost en la categoria masculina va ser per César Gómez Serra. En aquesta categoria també s'hi van classificar els cambrilenc Javier Perona, Édgar Monzó i Marc Monzó. Finalment, en la categoria veterans homes s'hi van classificar els cambrilencs Miro Reichenbach i Ignasi Ribas.

Comenta aquest article