Informació general

Reparacions

El ple aprova una modificació de crèdit de 184.700 euros del Fons de contingència per dur a terme reparacions del temporal Glòria

Per Berta Ruiz

Imatge dels efectes del temporal Glòria al litoral de Llevant, el passat 22 de gener
Imatge dels efectes del temporal Glòria al litoral de Llevant, el passat 22 de gener | Lluís Rovira i Barenys

En la sessió plenària celebrada, ahir, tots els grups municipals van aprovar un expedient de modificació de crèdit per import de 184.752,50 euros, finançat amb el Fons de contingència, per dur a terme actuacions relacionades amb el temporal Glòria del passat mes de gener. El regidor d'Hisenda –Jaume Gila– va explicar que es tracta d'obres d'emergència per a la reposició de diferents desperfectes provocats pel temporal: reparació de la xarxa d'aigües, reparació i manteniment de platges, reparació i manteniment de camins, etcètera. Tal com va apuntar Gila es finançarà amb baixes del Fons de contingència, tenint en compte que són actuacions imprescindibles. 

El regidor no adscrit –Joan M. Artigau– va donar el seu vot positiu perquè són despeses necessàries. En la mateixa línia es van expressar els portaveus del PSC, PP i Cs, d'acord amb la necessitat i la importància del tema. 

 

Comenta aquest article