Cultura

Música

You're Wondering Now, la cançó que el grup cambrilenc Vivèrrids ha penjat a les xarxes socials des del confinament (conté vídeo)

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge del vídeo de Vivèrrids
Imatge del vídeo de Vivèrrids | Cedida

El grup cambrilenc Vivèrrids ha penjat a les xarxes socials una cançó que han gravat des del confinament. Es tracta de You're Wondering Now, una cançó composta l'any 1966 a l'illa de Jamaica per Andy & Joey i que, posteriorment, es va postular com un dels pilars de la música jamaicana. Aquesta cançó ha estat versionada per nombrosos grups i artistes com ara The Skatalites, The Specials o la mateixa Amy Winehouse i els Vivèrrids l'han versionat i l'han gravat des del confinament particular de cadascun dels 10 components del grup. Aquest de Vivèrrids es va penjar ahir a la nit i el grup, motivat pel resultat d'aquesta experiència i pel resultat obtingut, ja està treballant per mirar d'oferir una nova cançó ben aviat.

You're Wondering Now és una de les cançons de l'actual repertori de Vivèrrids, un repertori que el grup cambrilenc va renovar ara fa un any i mig per centrar-se en els estils ska, rocksteady i reggae. Vivèrrids, que es va constituir ara fa cinc anys, ja va poder mostrar el seu nou repertori a Cambrils, en el concert del festival Pròleg que es va fer a finals del passat mes d'agost al parc del Pinaret. En aquest principi d'any, però, el grup cambrilenc havia incorporat noves cançons al seu repertori i estava preparant el nou directe. La crisi del coronavirus ha trencat la seva dinàmica i també els ha provocat ja la suspensió dels dos primers concerts de la temporada; el primer de tots, a Olesa de Montserrat que s'havia de celebrar el 31 de maig i el segon, que havien de fer a Barcelona, al barri de la Guineueta, el 12 de juny. Per més endavant i de cara als concerts que tenien contractats o bé aparaulats per a celebrar aquest proper estiu, caldrà veure com es farà el desconfinament de les persones i el retorn a l'activitat tot i que ja s'ha apuntat que el retorn a la dinàmica dels concerts i actes amb públic serà de les darreres coses a normalitzar-se.

Comenta aquest article